PROMOTII DE PRIMAVARA: PANA LA -70% REDUCERE LA PRODUSE SELECTATE

Haibike – We are ePERFORMANCE!

Mersul cu bicicleta înseamnă în primul rând libertate, curaj, pasiune și bucuria de a descoperi locuri noi. Țelul Haibike este să convingă lumea să exporeze și să-și lărgească orizonturile, și la deal și la vale, zi și noapte. Indiferent de nivelul tău sau stilul de dat, Haibike are bicicleta potrivită pentru tine!

Provocările zilnice ar trebui să te motiveze. Nu doar capacitatea de a ține pasul ci întotdeauna de a inova și fi cu un pas înainte. Cu această viziune Haibike creează biciclete pentru diferite categorii de rideri și diferite nevoi, de 25 de ani. În spatele bicicletelor Haibike se află tehnologie germană de precizie, combinată cu inventivitate necontenită. De la conceptul acumulatorului integrat în cadru la primul sistem complet eBike, Haibike înseamnă inovație și putere.

“WE ARE ePERFORMANCE!” este sloganul care definește Haibike!

GÂNDITE ȘI PROIECTATE ÎN GERMANIA

Haibike construiește cu pasiune biciclete în Germania încă din 1995, iar experiența merge în spate aproape 100 de ani, dacă ținem cont de compania mamă WinoraGroup. Haibike a reușit să combine cu succes o companie importantă cu dinamica și curajul unui start-up.

WE ARE ePERFORMANCE

Odată cu lansarea în 2010 a bicicletei XDURO FS, Haibike a inaugurat un sport complet nou: ePerformance. Această bicicletă a marcat începutul poveștii de succes a mărcii Haibike și a declanșat mișcarea eMTB. Haibike au fost primii și pentru multă vreme singurii, care au crezut în potențialul bicicletelor sportive electrice. Și încă sunt convinși de asta, mai mult decât oricând.

PERFORMANȚĂ ELECTRICĂ

”ePerformance” înseamnă o combinație între performanță fizică și ajutor electric. Când mergi pe o bicicleta electrică simți puterea, echilibrul și libertatea pe care o primești de la bicicletele Haibike. Omul și mașinăria formează un echilibru natural și sănătos.

NICI BICICLETĂ, NICI MOTOCICLETĂ

În ciuda asemănărilor: ePerformance nu înseamnă biciclete cu asistență și nu sunt nici motociclete cu pedale. Sunt o clasă complet nouă, una cu propriile caracteristici, produse și cultură.

IUBIM BICILETELE

Haibike este pasionată de biciclete, fiind lider în domeniul ingineriei pentru bicicletele sportive ne-motorizate. ePerformance nu este îndreptată împotriva ciclismului și nu dorește să-l înlocuiască. Nici nu ar putea.

INTEGRARE VIZIBILĂ

Haibike consideră că o bicicletă electrică nu trebuie să-și ascundă particularitățile. Specificații proprii cum ar fi motorul, trebuie să fie frumos integrate, dar niciodată ascunse. Țelul Haibike este să construiască biciclete electrice bine proporționate care servesc drept model pentru intreaga clasă ePerformance.

OPORTUNITATEA BICICLETEI ELECTRICE

Lumea are nevoie de mai mulți oameni care să mearga cu bicicleta. Bicicletele ne pot însănătoși și menține sănătatea – mentală și fizică. Bicicletele electrice oferă această ocazie, prin eliminarea multora din barierele asociate cu ciclismul tradițional. Nu contează ce vârstă ai, cât de bine antrenat sau cât de sănătos ești. Bicicletele electrice sunt pentru toată lumea.

RĂMÂI în limitele LEGII

Este ilegal să „cipezi” bicicleta și apoi să mergi cu ea pe drumuri publice sau poteci. În primul rând garanția bicicletei dispare. Dar acest lucru face și ca sportul în sine să sufere, iar acceptarea în societate are de asemenea de suferit. Câteva „oi negre” aruncă o umbră negară asupra întregului sport. 

STAI PE POTECĂ ȘI FII POLITICOS

Bicicletele electrice au mai multă putere decât bicicletele normale având nevoie de mai mutlă resposabilitate din partea ciclistului întrucât natura, și ceilaiți oameni din jurul tău, trebuie protejați. Te rugăm să fii amabil și respectuos cu toți ceilalți pe care îi întâlnești pe potecă. Să respectăm natura!