PROMOTII DE VARA: PANA LA -70% REDUCERE LA PRODUSE SELECTATE

Casca ABUS Montrailer primește verdict foarte bun la testul Freerider.ro!

Revista românească de ciclism Freerider.ro a testat casca ABUS Montrailer dedicată segmentului mtb. Din această categorie, casca se separă puțin spre disciplina „trail”, întrucât oferă o suprafață mai mare de protecție a capului în comparație cu căștile obișnuite de mtb cross country.

ABUS este un producător extrem de cunoscut pe plan internațional în domeniul securității, iar recent a intrat și pe piața căștilor de bicicletă. Asta ne asigură din start de calitatea ce nu poate fi pusă la îndoială. Însă nu doar calitatea ci și siguranța.

„Este o cască ce oferă o acoperire mai mare a capului, mai mare la ceafă și în dreptul tâmpelor”, spun redactorii de la Freerider.ro. „Asta înseamnă că implicit este mai grea și mai puțin aerisită datorită numărului mai mic de fante de ventilație și al fantelor în sine, mai mici în suprafață. Însă nu ar trebui să fie asta un impediment dacă o folosești pentru disciplinele corecte. La trail și all mountain te dai mai mult la vale, deci efort și transpirație mai puțină. Nici pentru enduro, unde pedalezi și la deal, nu am simțit că mi-ar lua foc capul”, precizează redactorul Dan Mazilu care a testat casca.

ABUS Montrailer dispune însă și de o mulțime de specificații care o fac interesantă și deosebită, nelimitându-se doar la securitate. „Spre exemplu cozorocul este fumuriu și transparent, asta permițându-ți să privesti înainte chiar și prin el”, spune Dan Mazilu. „Faptul că este fumuriu ajută la îndeplinirea rolului parasolar. Cozorocul este imobil, dar se poate da în sus când vrei să „parchezi” ochelarii goggle.” Iar aceasta este o altă specificație utilă, faptul că împreună cu Montrailer poți folosi și ochelari goggle, care protejează mult mai bine când te dai tare la vale pe potecă.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. ABUS Montrailer este disponibilă la KeroBike în mai multe variante de culori la prețul de 569 Lei, redus de la 599 Lei.