Politica de livrare

Livrare Comenzi:

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, si greutatea coletului. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei, cu curierat rapid.

Livrare gratuita (in localitatile cu acoperire a curierului), pentru comenzi de peste 250 RON.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 250 RON, se percepe o taxa de transport de 25 lei.

Taxa de transport va fi afisata pe factura si inclusa in suma de achitat curierului.

Pentru comenzile expediate prin curier rapid cu livrare in urmatoarele zile lucratoare, inclusiv sambata, dupa primele 3 incercari de livrare, coletul se ridica de la Sediul firmei de curierat.

Serviciul “Deschidere colet la livrare” este un serviciu oferit clientilor de catre Kero Bike SRL, care va permite deschiderea coletului in momentul livrarii si verificarea continutului si a integritatii fizice a produselor.

Comanda poate fi plasata in aceleasi zi, daca producul comandat este pe stoc si comanda a fost facut pana la ora 14.00, pe ziua respectiva.

Comenzile primite dupa ora 14:00 vor fi procesate si expediate catre curier, ziua urmatoare.

S.C. Kero Bringa S.R.L., www.kerobike.ro NU isi asuma raspunderea pentru produsele lovite/zgariate/deteriorate in timpul transportului, nu despagubeste si nu schimba astfel de produse in imprejurarea, in care ele nu au fost semnalate curierului in momentul receptionarii marfii.

Durata de livrare:

Termenul estimat de livrare, este de 1-3 zile lucratoare in afara de promotii (Black Friday) si sarbatori.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor:

In perioada sarbatorilor, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucratoare, dar nu mai mult de 15 zile de la data inregistrarii comenzii.

Produsele se livreaza, in limita stocului disponibil.