Povestea noastră a început în anul 1998, când, la fel ca multi tineri, am devenit iubitori ai sportului de ciclism, care pe atunci era doar în curs de dezvoltare.
Seara stăteam împreună cu prietenii și ne uitam la campionatul de cros din Atlanta din anul 1996, în timp ce montam bicicletele noastre și ale prietenilor noștri. În timp, acest grup de prieteni a devenit o familie și chiar dacă unii s-au distanțat, dragostea pentru ciclism este încă prezentă în fiecare.

Însă, să nu ne grăbim, anii trec atât de repede…nu-i așa? Într-o zi reparam bicicleta și mă uitam la cei mai mari, cine cu ce truc se pregătea pentru următoarea cursă, iar a doua zi am deschis un service de biciclete în România. Cum s-au întâmplat toate astea? Răspunsul este foarte simplu… mereu perseverența și stabilirea unor noi obiective a fost secretul succesului, ca și acum.

După un timp, membrii clubului care participau la curse au început să se plângă că nu au suficient timp pentru revizii, că nu știu de unde să achiziționeze piese de schimb, precum și multe alte plângeri similare în fiecare zi. Așa că am început să ne uităm la toate posibilitățile pe care le aveam pentru a ajusta nu numai vitezele în timpul unei revizii, ci poate că am putea pune și o nouă anvelopă. Așa că am venit cu ideea despre Maxxis, care este probabil cea mai populară marcă de anvelope din lume. Pe măsură ce anii au trecut, am construit o relație de încredere cu aceștia și am reușit să organizăm o cursă Maxxis în micul nostru oraș, al cărei succes a fost cunoscut în toată lumea.

Când am văzut că începem să creștem, am decis să formăm o echipă din cicliști aspiranți din zonă, care sunt și astăzi în domeniu, iar în anul 2014 am intrat în online pentru a comercializa gama noastră largă de produse în toată România.
De fapt, noi reprezentăm brandul lor (Maxxis) în România. Reprezentăm, de asemenea, mărci de calitate în domeniul accesoriilor pentru biciclete, după cum urmează: XLC, SIGMA, Thule, Weldtite, Wethepeople BMX, ODI, Capriolo și aș dori să menționez și sălile BIKEFORCE. De asemenea, oferim clienților noștri și accesorii Alpina.

Din 1998 până în 2022 a trecut mult timp și am parcurs un drum lung, am trecut prin momente dificile, am plâns și am strâns pumnii, dar am continuat să mergem mai departe și ne-am păstrat un singur scop în minte. Așa cum am făcut-o până acum, vom continua să o facem și în anii următori, să respectăm și să ne servim întotdeauna clienții cât mai bine și cu produse de cea mai bună calitate, pentru că noi nu suntem doar un magazin de biciclete, ci o familie – de la un biciclist la un biciclist. 

Când vom fi bătrâni și experimentați, așa cum spune cântecul, vom preda ștafeta următoarei generații, care va duce mai departe dragostea noastră pentru natură, respectul nostru și dragostea noastră pentru biciclete și ciclism.