PROMOTII DE VARA: PANA LA -70% REDUCERE LA PRODUSE SELECTATE

Cort Thule Tepui

Cort, foc de tabără, bicicletă, orice altceva ai nevoie?

Călătoria noastră ne-a dus în Ținutul Secuiesc, sau mai exact în Varsag, pentru a încerca cortul Thule, care poartă numele de Tepui (semnificația cuvântului Tepui sau Tepuy se regăsește în limba poporului indigen Pemon, care înseamnă “casa lui Dumnezeu” – wiki). În 2018, când Thule a cumpărat Tepui, nu a ratat alegerea, pentru că timp de câțiva ani a existat o cerere incredibilă pe piață pentru el. În prezent, dintre multe mărci și modele, am ales Tepui 3. Dacă ar fi să răspund scurt și concis de ce l-am ales pe acesta, aș spune doar că m-a atras culoarea.

De ce este mai bun un cort cu acoperiș?

Oricine a montat un cort știe cât de multe condiții dificile există atunci când se montează un cort, este nivelul solului, este solul dur, sunt urși în apropiere? Am adus o saltea? Șerpii se strecoară noaptea? cu un cort de acoperiș ca acesta puteți uita de toate astea……de asemenea, să faceți pipi noaptea poate fi mai complicat de sus decât de la nivelul solului, în plus aveți o umbrelă perfectă în timpul zilei, pe care o puteți ridica oricând doriți. 

Acoperișul poate rezista? Da… această minunată casă mobilă nu este recomandată pentru toate șinele de acoperiș, deoarece trebuie să suporte până la 272 kg – trei adulți plus cortul de 60 kg – în poziția în picioare.

Se clatină?

Nu…. bine, în cazul nostru s-a clătinat, deoarece structura, care era deja destul de înclinată lateral, a fost ușor de prins de rafalele de 70-80 km/h, dar când nu era vânt era foarte stabilă și nu intenționa să se miște.

Este dificil de deschis?

Nu. Dar, dacă aveți o mașină cu o construcție mai înaltă, este o idee bună să aveți la dumneavoastră o treaptă mică sau un scăunel sau un scaun pentru a ajunge la tot. Odată ce aveți o suprafață orizontală parcat, procesul începe cu îndepărtarea prelatei rezistente și impermeabile, desfacerea curelelor, apoi închiderea unui fermoar și ați terminat. După ce ați terminat, urcați-vă în cort, desfaceți cele două legături de cauciuc care trag pereții laterali ai cortului spre mijloc pentru a fi mai ușor de pliat. Tot ce mai rămâne de făcut este să transportați sacii de dormit, lucrurile esențiale pentru dormit și ați terminat. Nu este nevoie de o saltea suplimentară, nu este nevoie de o saltea suplimentară, o saltea groasă, confortabilă, dintr-o singură bucată, acoperă interiorul cortului și puteți împacheta câteva buzunare. Există plase de țânțari la toate gurile de aerisire și o mulțime de ferestre care se pot deschide, iar acoperișul se poate deschide și poți sta întins pe spate și să privești stelele, ceea ce este destul de minunat.

Este complicat să împachetați?

Împachetarea nu durează mai mult decât asamblarea, doar asigurați-vă că nu lăsați nimic în urmă. De asemenea, atunci când ajungeți acasă după vacanță, merită să le uscați și să le aerisiți înainte de a le pune deoparte pentru sezonul următor.

Cât costă un cort perfect funcțional? 

În prezent, corturile Thule Tepui pornesc de la 7.000 de RON, ceea ce înseamnă mulți bani, dar puteți calcula câte excursii sau nopți petrecute aproape oriunde vor aduce prețul.

Aici găsești corturile Thule.