Vrei sa devii clientul nostru, ai magazin de biciclete sau service?

Ai venit la locul potrivit.

Pentru a deveni clientul nostru, te rugam sa citesti informatiile de mai jos, apoi completeaza formularul de solicitare acces B2B.

De ce ai nevoie pentru a deveni partenerul nostru?

Conditii si documente necesare:

  1. Trebuie sa fii persoana juridica
  2. Poze despre magazin/service
  3. Pentru toate informatiile suplimentare te rugam sa completezi formularul de solicitare acces B2B de mai jos

In primul rand, de ce sa devii client la SC Kero Bringa SRL? Multe interprinderi la inceput de drum nu au resursele si experienta necesara de a deschide o afacere cu toata infrastructura necesara, noi te ajutam cu o platforma performanta si usor de folosit!

Totusi, a-ti dori o afacere nu este suficient. Succesul este dincolo de asta si vom relata, pe scurt, care sunt criteriile principale ce te pot ajuta sa ai o afacere de succes pe piata.

 • Intelegerea si interesul asupra industriei:

Oricine isi doreste sa devina o companie de succes, are nevoie de cunostinte elementare despre acest domeniu de activitate.

Trebuie sa cunosti notiunile de baza si cum functioneaza sistemul. In caz contrar, poti intelege gresit nevoile clientilor si sa nu ii oferiti cea mai buna solutie.

 • Preturi avantajoase:

Preturile noastre sunt monitorizate constant, incat sa ne asiguram ca suntem cu adevarat competitivi.

 • Capital si buget alocat:

La fel ca orice start-up, ai nevoie de capital pentru inceperea afacerii. Desi nu este o afacere ce necesita o investitie mare initiala pentru ca nu trebuie sa investesti in infrastructura si hardware, ai nevoie totusi de o suma initiala pentru inregistrarea domeniului tau, a sistemului de facturare si gestiune clienti, deschiderea SRL-ului, crearea website-ului si alte taxe.

Succesul unui afaceri sta in furnizorul excelent pe care il alege, care ii ofera suport si sprijin exact atunci cand are nevoie, un stoc decent si preturi bune.

Pentru a deveni partenerul nostru, nu trebuie sa platesti pentru SC Kero Bringa SRL (www.kerobike.ro) nimic, primesti de la noi tot suportul ca afacerea ta sa creasca!

 • Alegerea potrivita:

Trebuie sa alegi un furnizor care ofera toate instrumentele necesare desfasurarii activitatii. Acestea trebuie sa ofere acces la contului tau B2B,  suport tehnic, confidentialitate, preturi competitive si multe altele ca in avantajul tau.

 • Cunostinte tehnice:

Nu trebuie sa ai cunostinte tehnice la un nivel avansat, insa trebuie sa cunosti serviciile la minimul posibil. In cazul unei probleme, poti apela la serviciul suport, insa trebuie totusi sa cunosti notiunile elementare si potentialele probleme aparute la website-ul sau adresa de email a unui client.

 • Orientare catre client si abilitati de marketing:

Trebuie sa stii foarte bine ce doresti sa oferi mai departe clientilor tai si sa fii la curent cu tendintele si cu nevoiele clientilor, astfel incat sa le oferi in permanenta cele mai inovatoare solutii.

Promovarea eficienta a serviciilor te va ajuta la o rata mai mare de vanzari.

Bineinteles, daca nu esti consecvent si rezistent in fata afacerii, ea nu va avea succesul pe care ti l-ai propus. Cu multa perseverenta, munca si rabdare, in timp succesul poate fi garantat.